Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010


Οι οργανωμενοι
του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να στηρίξουν την ομάδα έμπρακτα. 
Περισσότερα από 700 άτομα μαζεύτηκαν και υποδέχτηκαν την αντιπροσωπεία των πράσινων στην απογευματινη τους προπονηση.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Μπόγρης και Αντώνης Φώτσης γνώρισαν την αποθέωση.


Έγινε χαμός με συνθήματα και κυρίαρχο το "Ομπράντοβιτς, Ομπράντοβιτς"

Ο αντιπρόσωπος των οπαδών αφού χαρακτήρισε ως "αλητεία το πρωτοσέλιδο της Πράσινης. Είναι δυνατόν στην πρώτη δυσκολία να βγάζει τέτοιο πράγμα" πετώντας το πρωτοσέλιδο μπροστά του και του ζητούσε να αποκαλύψει το τι έγινε. "Μην τυχόν και φύγεις. Φέρε το Κύπελο στις 20 του μηνός, αλλά ακόμα αν χάσεις και τους 3 τιτλους θα είμαστε κοντά στην ομάδα", του είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ζοτς πήρε τον λόγο και τόνισε ότι "Ουδέποτε τέθηκε θέμα να παραιτηθώ. Θα αφήσουμε την καρδιά μας και τα αρχ.. μας στο γήπεδο. Έχουμε περάσει πολλά. Σας χρειαζόμαστε κοντά μας. Σας έχουμε πει από την αρχή ότι σας θέλουμε συνέχεια δίπλα μας. Πρέπει να είστε εδώ. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη"

Ακολούθησε ο Διαμαντίδης που τόνισε ότι "Ευχαριστούμε για την στήριξη. Δεν ήμαστε χαρούμενοι. Θέλουμε να δουλέψουμε πολύ και να κάνουμε ότι κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια"

Πολύ στεναχωρημένος πήρε τον λόγο ο Βασίλης Σπανούλης. "Συγνώμη για τις δύο κακές εμφανίσεις μας είπε", αλλά πριν ολοκληρώσει οι οπαδοί του φώναξαν "Δεν θέλουμε να ζητάς συγνώμη. Έχετε κερδίσει όλες τις ομάδες την Ευρώπης. Δεν μας ενδιαφέρει να τα χάσετε ολα. Μας κράτατε ορθιους 15 χρόνια. Τώρα σας κρατάμε εμείς"

"Θα κάνουμε τα πάντα, να είστε δίπλα μας", απάντησε ο V-Span έτοιμος να βάλει τα κλάματα από τη συγκίνηση.

Στην συνέχεια μίλησε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. "Τεράστια μαγκιά αυτό που κάνατε σήμερα. Έχουμε πει στις χαρές και στις λύπες μαζί. Να ήμαστες πάντα ενωμένοι. Δείχνει πόσο Παναθηναϊκοί είστε και δείχνει μαγκιά. Δεν έχει γίνει σε άλλη ομάδα κάτι τέτοιο..."

Οι πράσινοι επέστρεψαν στα αποδυτήρια για την προπόνηση τους, γνωρίζοντας και πάλι την αποθέωση σε μία πρωτόγνωρη και άκρως φορτισμένη συναισθηματικά εκδήλωση. Απόφαση των οργανομένων είναι να πάνε την Κυριακή στην Κυψέλη όσοι μπορούν για να βοηθήσουν την ομάδα. 


 

1 σχόλιο: