Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010

Έντονη είναι η ανησυχία στο Ρέθυμνο για το ενδεχόμενο επεισοδίων μεταξύ ΛΑΓΩΝ και της  ΠΑΝΑΘΑΣ με αφορμή τα παιχνίδια των ομάδων τους στο φάιναλ-φορ του Κυπέλλου βόλεϊ στις γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πόλη έφτασαν περίπου 200 ΛΑΓΟΙ, οι οποίοι κατέλυσαν σε ξενοδοχείο. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, όμως, είναι το γεγονός ότι οι κρατήσεις στα δωμάτια έχουν γίνει στο όνομα ενός μουσικοχορευτικού συλλόγου από τα Μέγαρα! 
ρε τους Γυφτους!!!!!!

Μεγαλύτερη εντύπωσε προκαλεί το γεγονός ότι στο καράβι με το οποίο έφτασαν στην Κρήτη οι ΛΑΓΟΙ ταξίδεψε και μια διμοιρία ΜΑΤ, η οποία θα βρεθεί αυτές τις ημέρες στην πόλη για να βοηθήσει την τοπική Αστυνομία. Αυτοί οι αστυνομικοί θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο που έχουν κάνει κράτηση οι ΛΑΓΟΙ, ενώ στο ίδιο ξενοδοχείο είχαν κάνει κράτηση και τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ, αλλά -για ευννόητους λόγους- άλλαξαν ξενοδοχείο.

Το ανησυχητικό είναι ότι στην πόλη αναμένονται μέσα στην ημέρα και οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα φτάσουν αεροπορικώς στο νησί και στη συνέχεια να ταξιδέψουν με πούλμαν.


Τα εισιτήρια των αναμετρήσεων του φάιναλ-φορ έχουν δοθεί στους τοπικούς συνδέσμους, οι οποίοι -σύμφωνα με πληροφορίες- θα προμηθεύσουν τα άτομα που έχουν φτάσει και θα φτάσουν στο νησί από την Αθήνα.


Ο φόβος για επεισόδια είναι μεγάλος και οι Αρχές έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν τρόπους έτσι ώστε να αποφευχθεί κάποια συνάντηση των οπαδών των δύο ομάδων. 

Οι ΛΑΓΟΙ παιζουν στις 17.00 τον Ηρακλή 
Στις 20.00 η ΠΑΝΑΘΑ τον Πανελλήνιο.

1 σχόλιο:

 1. Προς το Blog σας
  Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
  Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
  www.ksipnistere.blogspot.com

  www.ksipnistere.gr
  Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή