Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Έντονη είναι η ανησυχία στο Ρέθυμνο για το ενδεχόμενο επεισοδίων μεταξύ ΛΑΓΩΝ και της  ΠΑΝΑΘΑΣ με αφορμή τα παιχνίδια των ομάδων τους στο φάιναλ-φορ του Κυπέλλου βόλεϊ στις γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πόλη έφτασαν περίπου 200 ΛΑΓΟΙ, οι οποίοι κατέλυσαν σε ξενοδοχείο. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, όμως, είναι το γεγονός ότι οι κρατήσεις στα δωμάτια έχουν γίνει στο όνομα ενός μουσικοχορευτικού συλλόγου από τα Μέγαρα! 
ρε τους Γυφτους!!!!!!

Μεγαλύτερη εντύπωσε προκαλεί το γεγονός ότι στο καράβι με το οποίο έφτασαν στην Κρήτη οι ΛΑΓΟΙ ταξίδεψε και μια διμοιρία ΜΑΤ, η οποία θα βρεθεί αυτές τις ημέρες στην πόλη για να βοηθήσει την τοπική Αστυνομία. Αυτοί οι αστυνομικοί θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο που έχουν κάνει κράτηση οι ΛΑΓΟΙ, ενώ στο ίδιο ξενοδοχείο είχαν κάνει κράτηση και τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ, αλλά -για ευννόητους λόγους- άλλαξαν ξενοδοχείο.

Το ανησυχητικό είναι ότι στην πόλη αναμένονται μέσα στην ημέρα και οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα φτάσουν αεροπορικώς στο νησί και στη συνέχεια να ταξιδέψουν με πούλμαν.


Τα εισιτήρια των αναμετρήσεων του φάιναλ-φορ έχουν δοθεί στους τοπικούς συνδέσμους, οι οποίοι -σύμφωνα με πληροφορίες- θα προμηθεύσουν τα άτομα που έχουν φτάσει και θα φτάσουν στο νησί από την Αθήνα.


Ο φόβος για επεισόδια είναι μεγάλος και οι Αρχές έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν τρόπους έτσι ώστε να αποφευχθεί κάποια συνάντηση των οπαδών των δύο ομάδων. 

Οι ΛΑΓΟΙ παιζουν στις 17.00 τον Ηρακλή 
Στις 20.00 η ΠΑΝΑΘΑ τον Πανελλήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου