Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010


Επιστολή προς την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός.

Αξιότιμοι κ.κ Π.Α.Ε Παναθηναϊκός
Λαμβάνω την πρωτοβουλία να σας αποστειλω την παρουσα επιστολη αναφορικα με τα γεγονοτα που ελαβαν χωρα χτες 21 Μάρτιου 2010 ,στον αγώνα μεταξυ Ολυμπιακού-Παναθηναικού,και αφορουσαν στον τραυματισμο μίας εργαζόμενης στο ολυμπιακο κεντρο αθλητικων εγκαταστασεων.
Ως πληροφορήθηκα η άτυχη γυναίκα που εργαζόταν στην ασφάλεια του σταδιου(steward) , νόμισε πως είχε μπροστά της ένα καπνογόνο και έσκυψε να το πιάσει και να το πετάξει.Τέλικα ομως επροκειτο για κροτίδα,η οποία εξερράγη στα χερια της γυναίκας με αποτέλεσμα να χάσει τέσσερα δάχτυλα.τα δυο απο αυτα επανασυγκολληθηκαν αφου ανακτήθηκαν εγκαίρως, ωστόσο τα εναπομείναντα δεν βρεθηκαν ποτε, σύμφωνα παντα με τα οσα διαβάζω απο τα μεσα μαζικης ενημέρωσης.
Σαφώς και πρόκειται για ενα φρικτό συμβάν και πάνω απο όλα καταδικαστέο.Δυστυχώς και ανάμεσα στον φιλαθλο κοσμο του παναθηναικου κυκλοφορούν και ελάχιστοι ανεγκέφαλοι άνθρωποι φίλοι της βιας και ,ως συνέπειαν εχθροί του αθλητισμου και της ομάδας μας.
Σαν φιλαθλο μπλογκ του παναθηναϊκού και κατόπιν συλλογικής σκέψης και απόφασης, προτείνουμε η παε παναθηναικος να ανοίξει εναν τραπεζικο λογαριασμο,υπ’ευθυνη του προέδρου της παε κ.Νικόλα Πατέρα, ετσι ωστε να μπορέσουμε όσοι φίλαθλοι επιθυμούμε να συνδραμουμε προς αρωγην της άτυχης κοπέλας. Θεωρούμε πως οποιαδήποτε χρηματική βοηθεια ,σιγουρα δεν θα απαλυνει τον πονο της κοπελας,ωστοσο θα βοηθησει σε τυχον αναγκες της.
Σαν παναθηναϊκό φίλαθλο μπλογκ ευχαριστουμε εκ των προτερων.
με εκτίμηση

ANAKOIΝΩΣΗ ΠΑΕ 
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του χθεσινού derby. Δυστυχώς έχουμε φτάσει να θεωρείτε η ρίψη βεγγαλικών στα ποδοσφαιρικά γήπεδα «δεδομένη» σε τέτοιο βαθμό ώστε να κρίνεται επιτυχής η διεξαγωγή ενός αγώνα αν δεν συμβεί κάτι χειρότερο πέραν αυτού. Είναι όμως απαράδεκτο να απειλείται η σωματική ακεραιότητα ανθρώπων κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων. Τέτοια «δεδομένα» πρέπει να πάψουν να υφίστανται και αυτό είναι ευθύνη όλων όσων εμπλεκόμαστε θεσμικά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Σ’ ό, τι αφορά την γυναίκα που πήγε χθες στη δουλειά της στο ΟΑΚΑ και κατέληξε να τραυματιστεί σοβαρά, σαν Παναθηναϊκός έχουμε αναλάβει, ως ελάχιστη υποχρέωση, τη φροντίδα της από την πρώτη στιγμή, μέσω του γιατρού της ομάδας, κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα και του Α’ Αντιπροέδρου της Π.Α.Ε. κ. Αντώνη Αντωνιάδη . Θεωρούμε αυτονόητη τη δέσμευσή μας να είμαστε σαν ΠΑΕ δίπλα της σε ό, τι χρειαστεί.


ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΕΣΥ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΜΕΣΑ
ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΑΣΕΣ ΟΙ GAY??
NA KΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ?
ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΡΕ!!!!!


2 σχόλια:

  1. Ευχαριστουμε για την αναδημοσιευση αδελφε
    Μπραβο στην ΠΑΕ που θα ειναι διπλα στην κοπελα
    πολυ κριμα,στενοχωρηθηκα πολυ :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδια ΕΛΕΟΣ!!
    ειναι δυνατον η ομαδα να χανει και καποιοι δικοι μας να πετανε μαλακιες ?
    5 λεπτα καθυστερηση εκανε ο μουλος..
    κριμα για την κοπελια..απο οτι εμαθα ηταν και ανασφαλιστη..
    και καποιος να τους πει σε αυτους στην ασφαλεια οτι δεν πιανουν οτι ναναι(να ξεχωριζουν κροτιδες απο βεγγαλικο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή