Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ...ΣΤΟΝ GAY???

Τι εξετάζεται από την προανάκριση

Από την προανάκριση εξετάζεται το ποινικό αδίκημα της διάθεσης εισιτηρίων σε Συνδέσμους και από αυτούς ενώ το πρώην ΣΔΟΕ και νυν ΥΠΕΕ εξετάζει το αδίκημα της φοροδιαφυγής και της μη καταβολής ΦΠΑ. Με άλλα λόγια η Sports United, που διαχειρίζεται τα εισιτήρια του Ολυμπιακού βρίσκεται υπό έρευνα για κακουργηματικές πράξεις αλλά και πλημέλλημα αναφορικά με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

Όλα ξεκίνησαν από μία... έφοδο σε Σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Κερατσίνι, όπου διαπιστώθηκε πως διακινούνταν παράνομα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Μάλιστα η έφοδος αυτή απέφερε και τρεις συλλήψεις. Εκεί βρέθηκαν μη θεωρημένες αποδείξεις είσπραξης και όχι εισιτήρια, κάτι που φυσικά είναι παράνομο.

Όπως ανακύπτει από τα στοιχεία που έφερε στο φως ο ΣΚΑΙ η Sports United, που διαχειρίζεται τα εισιτήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδιδε αποδείξεις είσπραξης για την κράτηση θέσης τόσο για αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος όσο και για του Τσάμπιονς Λιγκ. Με την συγκεκριμένη απόδειξη οι οπαδοί περνούσαν από του τουρνικέ, δίχως να έχουν εισιτήριο στην κατοχή τους.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες έχουν εκδοθεί 210.000 τέτοιες αποδείξεις για την κράτηση θέσεων αξίας 3.150.000 ευρώ στα οποία αντιστοιχεί φόρος που δεν αποδόθηκε 600 χιλ. ευρώ. Με την συγκεκριμένη υπόθεση ασχολείται μεταξύ άλλων και ο αθλητικός εισαγγελέας Πειραιά, Ηλίας Κωνσταντακόπουλος αλλά και το ΥΠΕΕ.

Η... έφοδος και τα δύο... φορτηγά στοιχεία

Μετά την... έφοδο στο Κερατσίνι ακολούθησε η... έφοδος στα γραφεία της Sports United στο Καραϊσκάκη. Εκεί βρέθηκαν ένα σωρό στοιχεία τα οποία κατασχέθηκαν. Το παρών στην συγκεκριμένη... εξόρμηση έδωσαν άνδρες της κρατικής ασφαλείας, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο εισαγγελέας Πειραιά και το ΣΔΟΕ.

Εκεί βρέθηκαν διπλά βιβλία και αποδείξεις κράτησης θέσης. Εκτός από αυτά κατασχέθηκαν ντοσιέ με στοιχεία, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ταμειακές μηχανές. Χρειάστηκε μάλιστα η συνδρομή δύο βαν για την συγκομιδή των στοιχείων αυτών.

Όπως διαπιστώθηκε εκτός από τα διπλά βιβλία και την μη απόδοση του ΦΠΑ, που συνιστούν κακουργηματικές πράξεις υπάρχει και το ζήτημα πως -σύμφωνα με πληροφορίες- τα χρήματα κατέληγαν σε λογαριασμό τρίτου και όχι σε κάποιον της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ένας λογαριασμός που αναζητάται. Το κομμάτι της παράνομης διαθέσης εισιτήριων μέσα από τους Συνδέσμους κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση αποτελεί πλημέλλημα.

Δεν άνοιγε στον εισαγγελέα!

Ο εισαγγελέας μετέβη στο Καραϊσκάκη όπου βρήκε κλειδωμένη την πόρτα. Μάλιστα ο φύλακας αρνήθηκε να του ανοίξει με συνέπεια ο εισαγγελέας να τον απειλήσει ότι θα φέρει δικό του κλειδαρά! Τελικώς οι πόρτες άνοιξαν...

Θα κληθούν να καταθέσουν

Από την στιγμή που έχουν βρεθεί τα στοιχεία αυτά διενεργείται προανάκριση για να βγουν όλα στο... φως. Όπως διαπιστώθηκε τα τελευταία έξι χρόνια οπαδοί του Ολυμπιακού πέρναγαν ακόμη και σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ με απόδειξη κράτησης θέσης μες στο γήπεδο και όχι με εισιτήριο.
Ο εισαγγελέας πρόκειται να καλέσει για κατάθεση εκπροσώπους της ΠΕΦΟ, της Θύρας 7, του Ολυμπιακού αλλά και της Sports United. Μετά το Πάσχα αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις επί του θέματος ενώ προς το παρόν η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκδίδει εισιτήρια μέσω του δεύτερου μηχανήματος που τους άφησαν οι αρμόδιοι φορείς, καθώς το πρώτο το πήραν μαζί τους.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ Λ-7..

ΚΛΕΒΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΓΑΥΡΟΣ..
ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ...

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ,ΤΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΩΡΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙ ΟΠΑΔΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ..



.http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=111312.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου