Κυριακή 25 Απριλίου 2010

 ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ 
ΣΤΟΝ ΚΑΡΡΑ


Αμέσως μετά τα... προεόρτια στα αποδυτήρια, οι παίκτες και οι άνθρωποι της τεχνικής ηγεσίαε  έδωσαν ραντεβού στο κέντρο «Θέατρο» στην παραλιακή. 
Μπροστά από την πίστα που τραγουδούν ο Βασίλης Καρράς, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γιώργος Γιαννιάς είχαν κρατηθεί τα γύρω στα 5-6 τραπέζια για τους νταμπλούχους. 
Στη 1.37 π.μ. έκαναν την εμφάνισή τους και οι πρώτοι «πράσινοι» κουβαλώντας την κούπα. Στην εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού, το μισό μαγαζί «σείστηκε» από συνθήματα και αποθέωση για το «τριφύλλι», όμως δεν έλειψαν και οι... αντίθετες «φωνές» απο GAY , οι οποίοι άρχισαν να γιουχάρουν,
Το παρών έδωσαν  όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού πλην των Γκαλίνοβιτς, Κλέιτον), το τεχνικό τιμ, οι φροντιστές, τα μέλη του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, εργαζόμενοι της ΠΑΕ, αλλά και οι Δημήτρης Σκιάνης και Φάνης Βουτσαράς.
Μετά τις 2.30 π.μ., όταν ακούστηκαν και ορισμένα... ουουου από κοκκινα πουστρακια κάποιοι παίκτες άρχισαν να φεύγουν προς «Ακρωτήρι» μετά για... δεύτερο γύρο.
Μετά τις 3 τα δύο-τρίτα των παικτών είχαν αποχωρήσει, με τους Καραγκούνη, Πετρόπουλο, Νίνη, Τζόρβα και Δάρλα να παραμένουν. 
Γύρω στις 3.20 π.μ., όταν ακούστηκε και πάλι το γνωστό σύνθημα για τον Λέτο, μία μεγάλη παρέα gayρακια άρχισε να βρίζει τον Αργεντινό και τους Παναθηναϊκούς.
Κάποιοι θαμώνες, φίλοι του Παναθηναϊκού αντέδρασαν και κουβέντα στην κουβέντα, η κατάσταση «ξέφυγε» και έπεσαν «χοντρές» και «μπουκέτα», μόλις δύο τραπέζια μακριά από τους «πράσινους».
Αμέσως παρενέβησαν οι άνδρες της ασφαλείας του Παναθηναϊκού, που είχαν συνοδέψει την ομάδα στα μπουζούκια για το... φόβο των Ιουδαίων. 
Ο καυγάς συνεχίστηκε και πήγε να ξεφύγει, μέχρι που επενέβησαν οι σεκιούριτι του μαγαζιού και οι «ταραξίες» απομακρύνθηκαν σηκωτοί... 


..ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ..
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ 
Ο ΛΕΤΟ!!!!!!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου