Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΓαυροΝΕΤ ....... το μεγαλειο σου !!!!





Το «Κυριακάτικο ΕΘΝΟΣ» προέβη σήμερα σε μία απίστευτη αποκάλυψη για την διοίκηση Παναγόπουλου στην ΕΡΤ μια και οι άνθρωποι της περασμένης διοίκησης της κρατικής τηλεόρασης πλήρωναν μέσω των χρημάτων των Ελλήνων φορολογουμένων τις απολαύσεις τους στο Καραϊσκάκη, κατά την διάρκεια των αγώνων του Aπογονού στον οποίο έδωσαν 7 εκατ.ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του!
«Ακόμη και τα... φιστίκια για το ουίσκι που απολάμβαναν από την άνετη σουίτα τους στο γήπεδο Καραϊσκάκη παρακολουθώντας τους αγώνες του γαυρού, χρέωναν στην ΕΡΤ οι «επίλεκτοι» της προηγούμενης διοίκησης, που αποδείχθηκαν ανοικονόμητοι μια και ξόδεψαν για ξηρούς καρπούς 1.915 ευρώ και 1.480 ευρώ, το 2008 και το 2009, αντίστοιχα. Το κονδύλι αυτό ξοδευόταν στην... υγειά του Ελληνα φορολογούμενου, που πληρώνει την ΕΡΤ μέσω του κρατικού προϋπολογισμού και του ανταποδοτικού τέλους της ΔΕΗ.
Η χρέωση γινόταν μέσω της διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων της δημόσιας τηλεόρασης που πλήρωνε τους καφέδες, τα ποτά και τους ξηρούς καρπούς όσων στελεχών της ΕΡΤ έκαναν χρήση του δικαιώματος δωρεάν παρακολούθησης των αγώνων των απογονων...
Ας όψεται το αλμυρό συμβόλαιο που είχε υπογραφεί επί προεδρίας Χρήστου Παναγόπουλου για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων του γαυρού, των αγωνιστικών περιόδων 2007-2008 και 2008-2009 για ποσόν που ξεπερνούσε τα 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Είναι αλήθεια ότι μεταξύ των στελεχών και «κολλητών» της ΕΡΤ, που σήμερα οι «κακές γλώσσες» ψιθυρίζουν ότι δεν μιλιούνται μεταξύ τους επειδή τα ρίχνει ο ένας στον άλλον, υπήρχε μια περίεργη ομερτά: ο ένας κάλυπτε τον άλλον ακόμη και για ψύλλου πήδημα. Για ψιλολόγια δηλαδή» ανέφερε χαρακτηριστικά το σημερινό ρεπορτάζ του «ΕΘΝΟΥΣ».
 
 
 
 
 
 

1 σχόλιο: