Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Απιστευτος !!!!



Νέα ένταση στα εσωτερικά του Παναθηναϊκού, μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να στείλει εξώδικο προς τον σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟ με την ονομασία «Green web fans» και με το οποίο ζητάει να του παραδοθούν τα μηνύματα που φιλοξενούνται στο φόρουμ του σάιτ των οπαδών.


Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία εναντίον του Φορέα και ζητάει τα συγκεκριμένα στοιχεία μέσα σε διάστημα δύο εργάσιμων ημερών. Οι «Green web fans» έχουν ασκήσει επανειλημμένα δριμεία κριτική στις κινήσεις του γιου του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενώ στην τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φορέας, υπήρχε ένα υστερόγραφο στο οποίο ανέφεραν:

«Υ.Γ. 2 Θα χαρούμε με τη στάση κάποιων μπροστά στις νέες εξελίξεις. Κάποιοι ήθελαν τον Κωνσταντόπουλο πρόεδρο ακόμα, είναι δυνατόν;;; Και κάτι ακόμα Δημήτρη Γ. συμμαχία σημαίνει προδοσία για εμάς... Δεν ξεχνάμε...»  
Με ανακοίνωσή τους, οι Green Web Fans απάντησαν στο εξώδικο, τονίζοντας:

«Πέρασαν σχεδόν 13 χρόνια από τότε που ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έστελνε εξώδικα στους συνδέσμους. Ποιός να το φανταζόταν ότι μετά από τόσο καιρό η ενέργεια αυτή θα έβρισκε μιμητή και μάλιστα αυτή τη φορά το εξώδικο θα είχε την υπογραφή "Γιαννακόπουλος". Μάλιστα λοιπόν!!!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με εξώδικο που απέστειλε απειλεί ότι θα προχωρήσει σε μήνυση κατά των Green Web Fans αν δεν του παραδώσουμε στοιχεία συγκεκριμένων χρηστών του forum οι οποίοι όπως ισχυρίζεται θίγουν την τιμή και την υπόληψή του με τα όσα γράφουν εναντίον του στον δημόσιο χώρο συζήτησης που παρέχουμε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού μέσω της ιστοσελίδας μας.

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε πολλά, τόσο για το ανυπόστατο των "κατηγοριών", όσο και τα λοιπά ανακριβή στοιχεία που αναφέρονται στο έγγραφο αυτό. Αυτό είναι το πολύ εύκολο και αν χρειαστεί θα το κάνουμε! Το δύσκολο είναι να αποδεχτούμε το αίσθημα της προδοσίας. Προσπάθησαν διάφοροι και στο παρελθόν να μας κλείσουν το στόμα. Σε πολλούς δεν άρεσε η σκληρή κριτική και η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ο οπαδός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ όμως (ακόμα και ο ανώνυμος) ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ! 
Δεν θέλουμε να πούμε τίποτα άλλο. Η αγάπη και ο σεβασμός που τρέφουμε προς τον πατέρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (και πατέρα ΜΑΣ) και τον θείο του (και επίσης πατέρα ΜΑΣ) δεν μας το επιτρέπει. Green Web Fans»















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου