Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Στη μνήμη των Πάρη-Αποστόλη...




Ήταν ξημερώματα Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου του 2009, όταν γράφτηκε μία από τις πιο μαύρες σελίδες για τον κόσμο του Παναθηναϊκού.
Λίγες ώρες νωρίτερα ο Παναθηναϊκός είχε κάνει το 3 στα 3 στην Κομοτηνή, έχοντας ξεκινήσει την ξέφρενη πορεία προς το νταμπλ, με νίκη επί του Πανθρακικού.
Οι περίπου 2.500 οπαδοί του «τριφυλλιού», μετά το ρεσιτάλ που έδωσαν στην εξέδρα, είχαν πάρει το δρόμο της επιστροφής. Στην Αταλάντη όμως παραμόνευε το... κακό. Ένα από τα βαν που μετέφερε τους φίλους των «πρασίνων» βγήκε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο και τρία φορτηγά.
Ο Πάρης και ο Αποστόλης δυστυχώς δεν κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και πλέον αποτελούν μέλη της «Θύρας 13» που βρίσκεται ψηλά...


Την Κυριακή στις 12:30, στο νεκροταφείο του Βύρωνα θα τελεσθεί μνημόσυνο στη μνήμη τους, ενώ στις 7:00 το πρωί οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν δώσει ραντεβού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, προκειμένου να μεταβούν στο σημείο του ατυχήματος και να στήσουν ένα μικρό μνημείο ως ελάχιστο φόρο τιμής.








ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΨΗΛΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου