Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ




«Πριν από 1,5 χρόνο είχαμε πει πως έχουμε το καλύτερο υλικό, αλλά χρειαζόμαστε κι έναν καλό μηχανικό. Στην αρχή δεν εισακούστηκα και χρειάστηκε να παρέμβω εκ νέου λέγοντας στον κ. μηχανικό που είχαμε ως εδώ και μη παρέκει. Είπα παραπάνω, αλλά παρασύρομαι. Εγώ τουλάχιστον δεν κατηγορήθηκα ότι έκλεψα κάποιο πρωτάθλημα.

Όσο για την επιλογή του Νίκου Κωνσταντόπουλου, ανέφερε: «Είμαι δίπλα στην ομάδα. Δεν έπαψα ποτέ να αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Είμαι δίπλα στον Νίκο Κωνσταντόπουλο για να τον βοηθήσω, σε οτιδήποτε κι αν χρειαστεί. Στις πρόσφατες δηλώσεις του, με κάλυψε πλήρως λέγοντας ότι οι τίτλοι κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους».
Ούτε διαφήμισα τις μεταγραφές που έκανα με ποσά. Αυτή η κριτική που έχει υποστεί ο Γιάννης είναι άδικη. Έδωσε ό,τι μπορούσε και δεν δέχθηκε συμβιβασμούς ηθικών αξιών. Εγώ έλεγα πριν από 20 χρόνια ότι οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά χτίζονται. Δυστυχώς ο Γιάννης έχει πολλές φορές αντιμετωπιστεί άδικα τόσο από εσάς όσο και από τον κόσμο. Στην αρχή νόμιζα ότι οι υπόλοιποι μέτοχοι ήταν ειλικρινείς, αλλά δεν ήταν. Δεν θα αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς»





ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 2004..
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ...
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ. 
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΥΡΑΣΤΑ. 
ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ  ΕΔΩΣΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ 40%. 
Α ΡΕ ΤΣΑΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ !!!!!
 
ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ..

ΜΟΥΜΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!!


ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ




ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ 
ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90ο

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ !!!








2 σχόλια:

  1. Ποιος εδωσε οντοτητα σε ποιον? Ο Βαρδινογιαννης στο Παναθηναικο? Ή ο Παναθηναικος στο Βαρδινογιαννεικο? Και ποια οντοτητα ? Τα 6 πρωταθληματα σε 29 χρονια? Αλλα αμα εισαι γαβρος ουτε την ιστορια του συλλογου που προεδρευεις δεν ξερεις.Πουλα και ψοφα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδη μιλησε για οντοτητα..Δεν την εχεις εδω ολη την σαχλαμαρα του ..γιαυτο..Α ρε παναθα τι τραβαμε ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή