Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

JIGGER ULLES


Eνα κειμενο που μας εστειλε ενας φιλος απο GWF και πραγματικα αξιζει να διαβαστει!!





Ανασκόπηση Βαρδινογιαννισμού
26.07.10
Ολική Επαναφορά

Μετά από 2 υγιή χρόνια της ομάδας, διάλυσης τουπαρασκηνίου που μας στερούσε τα πρωταθλήματα, έλευσης παιχταράδων που έκαναντελικά τη διαφορά και καταφέραμε να πάρουμε το πολυπόθητο νταμπλ και απόλυτηςσύμπνοιας διοίκησης και κόσμου, με μια μόνο κίνηση ο μεγαλομέτοχος κατάφερε ναμας γυρίσει πίσω στα πέτρινα χρόνια.

Έχει πλέον βέβαια μια ομάδα έτοιμη, με χρήματα των υπόλοιπωνμετόχων μιας και αυτός δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ από τη τσέπη του, όπως δεν έχειβάλει στην ουσία η οικογένεια του τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό και θα τοεξηγήσω παρακάτω γιατί το λέω ώστε να μη βρουν ευκαιρία τα γνωστά λαμόγια ναπουν για άδικη κριτική προς το είδωλο τους. Με αυτή την ομάδα ελπίζει ναεπαναλάβει το θρίαμβο του Πατέρα και ίσως τα καταφέρει παρόλο το ότι ήδηαποδεικνύεται πως στην ΕΠΟ και στην ΕΠΑΕ τον έχουν του κλώτσου και του μπάτσουκαι γελάνε μαζί του όλοι, ακόμα και το λαμόγιο ο Μπέος που τον δουλεύει μέσαστα μούτρα του και δίπλα σε αυτόν και τον Παναθηναϊκό μας και μας επαναφέρειστο μυαλό τις αλήστου μνήμης εποχές του τρυφερούλι Φιλιππίδη και του Αργύρη -δεξέρω τι μου γίνεται- Μήτσου.

Κωνσταντόπουλος

Ήδη η γλάστρα με την οποία θα προσπαθήσουν νααντικαταστήσουν τον αναντικατάστατο από πολλές απόψεις Νικόλα Πατέρα ανευρέθει.Και το όνομα αυτού Νίκος Κωνσταντόπουλος. Παρά το ότι λέγεται στο τόποκαταγωγής του πως είναι γαύρος, θα το παραβλέψω, μιας και τέτοιοι άνθρωποι είναικατεξοχήν οπορτουνιστές τουλάχιστον τώρα στα γεράματα, μιας και δεν έχω σκοπόούτε να αμφισβητήσω τους αγώνες του ούτε να πάω τη συζήτηση σε πολιτικό επίπεδοή σε άλλους τομείς όπου θα μπορούσαν και εκεί να ειπωθούν πολλά αλλά τα θεωρώχτυπήματα κάτω από τη μέση γιαυτό κρίνω με βάση αυτά που μας αφορούν. Τουέκαναν λοιπόν πρόταση να μπει πρόεδρος σε μια ομάδα για την οποία δεν έχει ιδέαούτε για τους παίχτες ούτε για τον κόσμο ούτε για την ιστορία της. Σε ένα χώροβρώμικο όπως του ποδοσφαίρου στον οποίο δεν πρόκειται ούτε να αναμιχθεί ούτεπολύ περισσότερο να ασχοληθεί για να εξασφαλίσει το 50-50 για την ομάδα. Απλάθέλει να αποκτήσει δημοσιότητα με οποιοδήποτε κόστος και ανεξαρτήτως τουπλήγματος που μπορεί να επιφέρει στον Παναθηναϊκό με τις άστοχες ενέργειες του.

Δεν έχει ούτε τις άκρες ούτε την νοοτροπία αυτή και μάλιστατο πιο πιθανό είναι να ακολουθήσει την ελιτίστικη συμπεριφορά του Τζίγγερ πουτόσα χρόνια που μας έσφαζαν έλεγε πως δεν μπορεί να μπει σε τέτοιες τακτικέςκαι φυσικά άφηνε τον Παναθηναϊκό απροστάτευτο, τον κόσμο να φωνάζει και ναπροσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και μέσα σε όλα αυτά οι αντίπαλοι να λοιδορούντις επιλογές, να λένε για υπαλλήλους του Βαρδινογιάννη και να μη συνομιλούν κανμαζί τους ενώ η εσωτερική προπαγάνδα να τους αποθεώνει με μπροστάρη το ΚώσταΓκόντζο ο οποίος για τις υπηρεσίες του κέρδισε το δικαίωμα να έχει αστυνομικούςπου πληρώνουν οι έλληνες πολίτες να τον προστατεύουν με εντολές του ΓιάννηΒαρδινογιάννη. Κατά τα άλλα οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους είναι αποκύημαφαντασίας των εγκάθετων που θέλουν το κακό της ομάδας.





Γκόντζος

Ένα μεγάλο θέμα που θα μου έπαιρνε σελίδες να το αναλύσω γιαυτόθα το κάνω όσο πιο επιγραμματικά μπορώ. Άλλο ένα λαμόγιο οπορτουνιστής από τα πάμπολλαπου έχει πλάι του ο Τζίγγερ και που προσκολλήθηκανσαν βδέλλες απομυζώντας τον Παναθηναϊκό και μικραίνοντας τον, τον έφεραν σταμέτρα τους εφευρίσκοντας εχθρούς τους οποίους κατόπιν υποδείκνυαν στο αφεντικόκαι αναλάμβαναν την εργολαβία να τον προστατέψουν.

Προστασία

Η προστασία αυτή εκτός της γνωστή φυλλάδα Ντέρμπυ όπου το ψέμα,η μισή αλήθεια και ο βρώμικος πόλεμος με συκοφαντίες προς κάθε τι υγιές στον Παναθηναϊκόπάνε σύννεφο, δημιούργησε ταυτόχρονα μια κάστα λοβοτομημένων και ανθρώπων του είδους του Γκόντζου που γιατα λεφτά και για να ακούγεται το όνομα τους θα πούλαγαν και τη μάνα τους καιπληρώνοντας τους καθώς και υποσχόμενος διάφορα ¨αξιώματα¨ τους έκανε υπαλλήλουςπροπαγάνδας που μέσω του τσατσοσάιτ που τους έφτιαξε (δε θα του κάνω διαφήμισηξέρουν πολλοί πιο είναι).

Μέσω πολλαπλών λογαριασμών σε διάφορα σάιτ όπως το gazzetta και με τηλεφωνήματακαι μηνύματα τα οποία αναλαμβάνουν ναπληρώνουν άλλοι για αυτούς αυτοπαρουσιάζονται ως εκπρόσωποι του Παναθηναϊκούκόσμου και κάνουν προπαγάνδα αναπαράγοντας τα ψέματα του Γκόντζου καθώς καιλέγοντας αυτά που ο ίδιος δεν μπορεί να πει χωρίς να τον πάρουν με τις πέτρες…

Πόλεμος

Έτσι πολέμησαν με λύσσα από τη ΠΑΕ τους συνδέσμους πουέλεγαν τη γνώμη τους και προσπαθούσαν να σταθούν εμπόδιο στη κατρακύλαπολεμώντας από τη μία τους εξωτερικούς εχθρούς (βλέπε Κόκκαλη, διαιτητές,παράγκες) και από την άλλη τους εσωτερικούς που εκτός από προδότες που ήταν καισυνεργαζόντουσαν άμεσα με τους καταστροφείς του Παναθηναϊκού, με όπλο τους ταεισιτήρια έφεραν αντιμέτωπους τους συνδέσμους μεταξύ τους και με τη τακτική τουδιαίρει και βασίλευε και στοχεύοντας στη τρέλα των οργανωμένων για την ομάδακατάφεραν για καιρό να επιβάλουν τις απόψεις τους και να βάλουν τον κόσμο πουαντιδρούσε στο περιθώριο.

Οργανωμένοι

Αυτό κάποια στιγμή τους γύρισε μπούμερανγκ και είχε σαναποτέλεσμα μετά από αρκετές διεργασίες να ενωθεί ο κόσμος (οι οργανωμένοι) καινα σταθεί απέναντι σε όλους αυτούς που υπέσκαπταν την ομάδα από τα μέσα και πουδε μπορούσαν να φανταστούν οποιαδήποτε αντίδραση στις προσταγές τους εκτός από yes sir καισκυμμένα κεφάλια.

Φυσικά πολλοί το πλήρωσαν ακριβά, με ασφαλίτες σε σπίτια, μεπροβλήματα στις δουλειές τους και στη προσωπική τους ζωή, με κατηγορίες καιαπειλές, με κάθε βρώμικο, ύπουλο και σκοτεινό τρόπο όπως είναι άλλωστεσυνηθισμένοι να δρουν στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και που κανείς δεν ταπίστευε ειδικά πριν το περιστατικό στο Ρέθυμνο όπου στα Βαρδινογιάννεια οι οπαδοίπου πήγαν να διαμαρτυρηθούν δέχτηκαν επίθεση από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη ενώσυνέλαβαν και τους εκπροσώπους τους που πήγαν ειρηνικά να διαμαρτυρηθούνκατόπιν εντολής του ενώ το όλο περιστατικό θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ.



Βαρδινογιάννηδες

Μια οικογένεια-κατάρα για τον Παναθηναϊκό, ο μύθος λέει πωςπροτιμούσαν τον Ολυμπιακό αλλά έχασε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μια παρτίδα τάβλιαπό τον Νταϊφά και γιαυτό κατέληξε με τον Παναθηναϊκό στα χέρια του. Από εκείίσως εξηγούνται πολλά από τα κατοπινά παράδοξα για το σύλλογο.

Βαρδής-Καβούρια

Η μόνη τους θρησκεία το χρήμα, ο Βαρδής σαν κεφάλι τωνεπιχειρήσεων της οικογένειας έδωσε τον Παναθηναϊκό στον Γιώργο για να παίζεικαι να μην τον απασχολεί. Για να είμαστε δίκαιοι, όσο καιρό ζούσε ο ΘόδωροςΒαρδινογιάννης ο οποίος είχε τον Όφη κάποια πράγματα γινόντουσαν έστω και αν ηπάγια εντολή ήταν να μην βάζουν χρήματα από τη τσέπη τους. Είναι τοις πάσηγνωστά τα συνθήματα για τα καβούρια στις τσέπες του Βαρδινογιάννη ενώ πλέον καιμε αποδείξεις με βάση τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίζανε και μετάείτε δεν τις υλοποιούσαν είτε υλοποιούσαν ένα μικρό μέρος τους φρόντιζαν ναβάζουν όσα λιγότερα γίνεται. Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ της Εξέδρας από το1985 έως το 1998 δεν έβαλαν ούτε δραχμή από τη τσέπη τους ενώ το 96 από τηνιστορική πορεία στους 4 έβγαλαν ένα σωρό χρήματα τα οποία φυσικά ουδέποτεεπανεπένδυσαν στην ομάδα.

Αντιδράσεις

Αφήνω τον αναγνώστηνα σκεφτεί το πόσο τυχαίο είναι που άρχισαν να βάζουν πάλι λεφτά στην ομάδαέστω και εικονικά από τη χρονιά που άρχισαν οι μεγάλες αντιδράσεις από τονκόσμο, μιλάω για το 98 που πέταξαν έξω από το γήπεδο όλους τους συνδέσμουςεκτός της ΠΑΛΕΦΙΠ που έτσι κι αλλιώς είναι σύνδεσμος-μεταπωλητής εισιτηρίων πουδεν δημιουργεί ποτέ κανένα πρόβλημα στη διοίκηση και ούτε τους απασχολεί κάτιάλλο εκτός των χρημάτων που λαμβάνει. Γενικώς μόνο τις χρονιές που υπήρχαναντιδράσεις υπήρξαν και αυξήσεις κεφαλαίου που έφεραν παίχτες στην ομάδα έστωκαι αυτούς που ήρθαν και έστω εάν οι Γκόντζοι με τους διάφορους μανατζαρέουςτσέπωσαν τα λεφτά και έφερναν μίτου, Σάριτς, Μάριτς και λοιπά σαπάκια.

Έστω και έτσι και με την ομάδα αφημένη στο έλεος τουπράκτορα που όπως απόδειξε δεν έδειξε κανένα, ο κόσμος πάλευε και έβλεπε πωςμας σφάζουν και έλεγε εντάξει μπορεί απλά να μη μπορούν να αντιμετωπίσουν τοπαρασκήνιο, και χάναμε τα πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο όπως το στημένο του99 όπου θεοί και δαίμονες εμπόδισαν την ομάδα του Κυράστα να πάρει τοπρωτάθλημα, ενώ το 2003 η μαριονέτα ονόματι Φιλλιπίδης άφησε την ομάδα να πάειαπροστάτευτη στη Ριζούπολη με την εφημερίδα ντέρμπυ την επόμενη μέρα να βγάζειπρωτοσέλιδο πως δίκαια το πήρε ο Γαύρος για να καλύψει τις ευθύνες της διοίκησηςκαι φυσικά του αφεντικού της, του Βαρδινογιάννη.

Απάτες

Φυσικά σε όλα αυτά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την Παιανία τηνοποία έχουν στην ιδιοκτησία τους και για την οποία κάθε χρόνο πληρώνει ο Παναθηναϊκόςχαράτσι άγνωστο ποσό για να γυμνάζεται σε αυτές τις εγκαταστάσεις και γι’ αυτό έχει μείνει η μόνηομάδα από τις μεγάλες χωρίς ιδιόκτητο αθλητικό κέντρο.

Ολιγωρία

Επίσης το γήπεδο άλλο ένα μεγάλο αγκάθι για τον Παναθηναϊκό,είναι αποκλειστικά ευθύνη της οικογένειας που με τόση δύναμη που έχει δενπροσπάθησε ποτέ πραγματικά για να το χτίσει. Τον καιρό που μέσα σε μια νύχταφτιάχτηκε το Καραϊσκάκη και πήγε απευθείας στον απατεώνα πράκτορα δεν βρέθηκεκανείς να πει το παραμικρό ούτε φυσικά να επωφεληθεί ο Παναθηναϊκός για ναφτιάξει δικό του γήπεδο. Αντίθετα όταν πλέον ο κόσμος βγήκε και άρχισε νααπαιτεί ξαφνικά εμφανίστηκαν ένα σωρό σύλλογοι 5 και 10 ατόμων που όχι μόνοδημιούργησαν προβλήματα αλλά έτρεχαν από πίσω σε κάθε προσπάθεια του Παναθηναϊκούνα κάνει κάτι όπως οι κορμοράνοι μαζί με τον συνασπισμό με τον Κωνσταντόπουλο τον νυν πρόεδρο να είναι από τουςβασικούς πολέμιους και μάλιστα έβρισκαν και προβολή απότα ΜΜΕ του Βαρδινογιάννη ταοποία εξαφάνισαν ένα ολόκληρο συλλαλητήριο 40.000 και πλέον ανθρώπων.

Μπουτίκ

Τα έσοδα από τη μπουτίκ και το merchandise του Παναθηναϊκούπάνε στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη η οποία παρά το αδιαμφισβήτητο φιλανθρωπικό τηςέργο θα έπρεπε αυτά τα χρήματα να τα αποδίδει στη ΠΑΕ ώστε να μη φαίνεταιζημιογόνα και να χρησιμοποιεί άλλους πόρους της οικογένειας ή έστω τα χρήματααυτά να ζητάει την έγκριση της ΠΑΕ μιας και πλέον υπάρχουν και άλλοι μέτοχοιεκτός της οικογένεια της πριν τα πάρει στην κατοχή της.

Φαγοπότι-Λάσπη

Αυτά και άλλα πολλά όπως τα λεφτά που έπαιρνε ο εκδότης τουΝτέρμπυ Δελατόλας από τη ΠΑΕ καθώς και ένα σωρό άλλοι που δεν έχουν βγει στηφόρα είναι οι αιτίες που κανείς τόσα χρόνια δεν έκανε κίνηση να αγοράσει τη ΠΑΕαπό την οικογένεια. Μάλιστα όταν επιτέλους βρέθηκε κάποιος Παναθηναϊκός πουμέσω της τότε ΠΕΚ και με μεγάλο αγώνα κατάφερε να μπει στη ΠΑΕ τα φερέφωνα τουΒαρδινογιάννη έτρεξαν να τον αποκαλέσουν νέο Κοσκωτά σπεύδοντας να μιλήσουν γιατο ότι δεν χρωστάμε και δεν έχουμε υποβιβαστεί, ενώ τον Νικόλα Πατέρα, τονάνθρωπο που έφερε τους Παναθηναϊκούς πίσω στο γήπεδο και έκανε τον πράκτορα ναφύγει με την ουρά στα σκέλια τον αποκάλεσαν Γαύρο λόγω της φιλίας του με τονΜαρινάκη, τη στιγμή που είχε ξεκαθαρίσει πως με κανέναν τρόπο δεν πρόκειται ναβάλει κάποια φιλία πάνω από τον Παναθηναϊκό.

Και το λέει αυτόκάποιος που έχει αποδείξει πως φοράει παντελόνια και που ήταν Παναθηναϊκός απόμικρός λόγω και του πατέρα του, του Διαμαντή που ήταν μέλος της αποστολής στηνομάδα του Γουέμπλει ενώ είχε διατελέσει και αρχηγός αποστολής του Παναθηναϊκού.Και η πλάκα είναι πως αυτοί που του πετάνε λάσπη για δήθεν πρόταση του Κανελλόπουλουστη λίγκα ενώ ξέρουν πολύ καλά πως είχε αναφερθεί στη συζήτηση ως παράδειγμα ενώο Τζίγγερ είχε συνεργαστεί με τον Κανελλόπουλο παλιότερα στη λίγκα καθώς επίσηςέχει άριστες σχέσεις με τον Πέτρο Κόκκαλη και γενικώς οι δύο οικογένειες έχουντις καλύτερες σχέσεις αλλά αυτό δεν κάνει τον Γκόντζο και τους αυλικούς να τουςκατηγορήσουν ως γαύρους…

Καμένη γή

Όλως τυχαίως πάντως η οικογένεια και ο Τζίγγερ προσωπικάέκαναν πίσω όσο ο Πατέρας με τα λεφτά που έβαλαν οι υπόλοιποι μέτοχοιπροσπαθούσαν να φέρουν τον Παναθηναϊκό ξανά πρώτο συμμαζεύοντας τη καμένη γη που είχαν αφήσειπίσω τους οι Βαρδινογιάννηδες και μόλις πήραν το νταμπλ τη δεύτερη χρονιά και έβαλαντα πράγματα σε μια σειρά.

Ψεύτες και στην ΑΜΚ

Ταυτόχρονα είχε έρθει επιτέλους η σειρά της οικογένειας ναβάλει για πρώτη φορά λεφτά στον Παναθηναϊκό μη αμφισβητήσιμα από κανέναν, αποφάσισε να τα καταστρέψει όλακαι με σύμμαχο δυστυχώς τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τον αιθεροβάμονα γιό τουΔημητράκη, άρχισε να ρίχνει λάσπη μέσω των δύο εφημερίδων που ελέγχουν οιοικογένειες τους για δήθεν κακοδιαχείριση και άλλες κουταμάρες και κατάφεραν ναωθήσουν τον Πατέρα σε παραίτηση. Φυσικάαμέσως μετά δήλωσε ότι δεν πρόκειται να καλύψει το ποσοστό των υπόλοιπωνμετόχων στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την οποία δήλωνε πωςσυμφωνούσε να ξεπεράσει και τα 30 και τα 50 εκατομμύρια και έτρεξε να πάρειδάνειο από την Πειραιώς για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες της ΠΑΕ όπως λέει(για να τσεπώσει κάμποσα ακόμα πιστεύουν πολλοί) ενώ ετοιμάζεται να πάρει καιδεύτερο και με αυτή την τακτική να την υπερχρεώσει. Καταρρίπτεται λοιπόν πλέον και ο μύθος τουδε χρωστάμε και φαίνεται πως η τακτική Βαρδινογιάννη είναι να πάρει εκδίκησηαπό τους Παναθηναϊκούς που φώναζαν εναντίον του στο μεγαλειώδες συλλαλητήριοτης 13/4/2008.

Αδίστακτοι

Όλα αυτά είναι αν μη τι άλλο ύποπτα ειδικά όταν γνωρίζουμεκαλά τη δύναμη της οικογένειας και το πόσο αδίστακτοι είναι, έχουν κατηγορηθείακόμα και για φόνο ανθρώπου που πήγε κόντρα στα επιχειρηματικά τους σχέδιαστους καλούς λιμένες τη δεκαετία του 80, ενώ ξέρουμε πως ελέγχουν πολλά ΜΜΕόπως το ΣΤΑΡ, είναι μέτοχοι στον τηλέτυπο που έχει το μέγκα, σε περιοδικά καιεφημερίδες και γενικώς μπορούν να φιλτράρουν τις ειδήσεις που φτάνουν στον μέσοΈλληνα. Και όμως τόσα χρόνια πέραν της προσωπικής τους προβολής δεν ταχρησιμοποίησαν ούτε μια φορά για να χρησιμεύσουν υπέρ του Παναθηναϊκού σεοτιδήποτε τον αφορούσε.

Η μοιρασιά

Κάποιος κακεντρεχής μάλιστα θα πίστευε αυτούς που λένε πωςμε τον Κόκκαλη είχαν χωρίσει τους επιχειρηματικούς τομείς και ο Παναθηναϊκόςέπεσε σε κλάδο που είχαν αφήσει τον Κόκκαλη να κυριαρχεί εν γνώσει τους γιαυτόάλλωστε και οι σχέσεις τους ήταν τόσο καλές ώστε να τον προσκαλέσουν στον γάμοτου γιού τους Νίκου Βαρδινογιάννη ενώ είναι γνωστό πως ο Τζίγγερ με τον ΠέτροΚόκκαλη ήταν κολλητοί και μάλιστα είχαν εμπλακεί σε ατύχημα με αυτοκίνητοπρώτες πρωινές ώρες καθώς γύρναγαν από διασκέδαση στη παραλιακή.

Δυστυχώς κάποια κομμάτια ενώνονται εάν κάτσει κάποιος καιπροσέξει τις λεπτομέρειες και δείχνουν πως εκτός από αντιπαναθηναικοί οιμεγαλομέτοχοι και πρώην ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού ειδικά από τη λαίλαπα Κόκκαληκαι μετά είναι εν γνώσει τους προδότες και δούρειοι ίπποι, αφού μοναδικός τουςσκοπός είναι η καταστολή των όποιων αντιδράσεων με κάθε τρόπο που έχουν και όχιη προστασία του Παναθηναϊκού από κάθε εχθρό πραγματικό και εξωτερικό.

Αντ’ αυτού ψάχνουνφανταστικούς εχθρούς και έχουν καταστήσει τον κόσμο, το μοναδικό παράγοντασταθερότητας στην ομάδα, που υπέφερε τα πάνδεινα, αποκλειστικό τους αντίπαλοκαι ψάχνουν συνεχώς τρόπους είτε να τον διαλύσουν (τον οργανωμένο) είτε να τονκάνουν πειθήνιο όργανο και άβουλο χειροκροτητή των αποφάσεων τους.

Η πώληση

Τους τσούζει πολύ λοιπόν να πουλήσουν πραγματικά τον Παναθηναϊκόγιατί από τη μία δεν θέλουν να χάσουν τη κότα με τα χρυσά αυγά, που όχι μόνο δεβάζουν φράγκο τόσα χρόνια αλλά κονομάνε κιόλας. Παίρνουν και μέρος από τη λάμψηπου προσφέρει σε ένα επιχειρηματία να έχει το ποδοσφαιρικό τμήμα ενός συλλόγουπου συγκαταλέγεται στους πλέον γνωστούς παγκοσμίως βάση της δυναμικότητας του,αλλά επίσης δεν θέλουν για κανένα λόγο να κηλιδωθεί το πρόσωπο της οικογένειας μεδιαχειριστικό έλεγχο που θα αποκαλύψει τις απάτες και τις αλχημείες που κάνανετόσα χρόνια στη ΠΑΕ και ξεφτιλιστούν στα μάτια όλων.

Αυτό βέβαια ισχύειμόνο στην επιχείρηση που λέγεται Παναθηναϊκός, όταν η τράπεζα Πειραιώς κάνειτις εξαγορές της τότε φυσικά απαιτούν διαχειριστικό έλεγχο πριν καθώς επίσηςπαρακαλάνε να αγοράσουν στην καθαρή θέση το ΤΤ και την αγροτική για να σώσουντη τράπεζα τους ενώ από τον Βγενόπουλο ζητάνε πρώτα συγκεκριμένο ποσό καιψεύδονται λεγόμενοι πως δεν τους έχει γίνει προσφορά.



Ο επίλογος

Όλα τα εγκλήματα που έχουν κάνει οι Βαρδινογιάννηδες, προςτον Παναθηναϊκό κυρίως και προς τον κόσμο κατά δεύτερον δεν πρόκειται νασυγχωρεθούν ποτέ. Δεν είναι ούτε απλά λαθάκια, ούτε ολιγωρίες κατ εξακολούθηση.Είναι εν γνώσει τους πλέον αποδεδειγμένα εγκλήματα που στόχο είχαν τηνημι-διάλυση του Παναθηναϊκού ώστε να παραμένει σε ομηρία για όσο εξυπηρετείτους σκοπούς τους και μόνο αυτούς. Πάντα οι εταιρίες τους έμπαιναν πάνω από τηνομάδα και συνεργάστηκαν ξεκάθαρα εν γνώσει τους με τον Κόκκαλη παραδίδοντας τουτον Παναθηναϊκό βορρά στις δικές του βλέψεις και ορέξεις. Παναθηναϊκός μεΒαρδινογιάννηδες στο τιμόνι δεν μπορεί να υπάρξει και ας έρθει όποιος θέλει στηθέση τους, όποιος και να είναι θα θυμάται πως ο κόσμος έδιωξε κάποιους που ήτανκράτος εν κράτη και θα κάνει το ίδιο σε αυτούς στη πρώτη λάθος κίνηση που θαείναι αποδεδειγμένα όχι ένα απλό σφάλμα, αλλά μια προδοσία κατά τουσυλλόγου και του κόσμου του.

Σίγουρα δεν έχει βλέψεις ο κόσμος του Παναθηναϊκού ούτε ναδιοικήσει, ούτε να διώχνει προέδρους για πλάκα, απλά όπως και στο τελευταίοάρθρο του συντάγματος που λέει πως η τήρηση του συντάγματος επαφίεται στονπατριωτισμό των Ελλήνων. Έτσι και η επιβίωση του Παναθηναϊκού επαφίεται στηναγάπη των Παναθηναϊκών προς την ομάδα τους και στο τι είναι διατεθειμένοι νακάνουν όταν βλέπουν πως αυτοί που έχουν τις τύχες της στα χέρια τους είναιπροδότες και την οδηγούν στην καταστροφή.

Ένα πρώτο δείγμα το έδειξαν με το μεγαλειώδες συλλαλητήριοτης 13/4/2008 αλλά όπως φαίνεται δεν τελειώσαμε ο αγώνας πρέπει να συνεχιστείκαι επαφίεται σε όλους εμάς που αγαπάμε αυτό το σύλλογο να τον υπερασπιστούμεμε κάθε τρόπο που μπορούμε.









2 σχόλια:

  1. RESPECT ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oπως λες...
    ¨η επιβιωση του Παναθηναικου επαφιετε στην αγαπη των Παναθηναικων προς την ομαδα τους..."

    Βασικα μονο ο κοσμος του ΑΓΑΠΑΕΙ!!ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!

    Πιστευω δεν χρειαζετε να πει κανεις τιποτα αλλο πλεον..τα λεει ολα ο φιλος!

    Νεα αγωνιστικη και ειδωμεν...Κωστας Πατησια 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή