Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ultras Athens Aνακοινωση




Αλλο ενα δυναμικο κομματι της Θ13 
εξεδωσε ανακοινωση κατα Τζιγγερ




14/07/2010 – Άσχετος ή Βλαξ;

Ένας ηγέτης γνωρίζει καλά τον δρόμο της επιτυχίας, τον προχωράει και τον δείχνει στους άλλους. Δυστυχώς για όλους εμάς απέδειξες για μια ακόμα φορά πόσο ΛΙΓΟΣ είσαι για τον Παναθηναϊκό που ονειρευόμαστε, πόσο ΛΙΓΟΣ είσαι, που βάζεις τρικλοποδιές στον εαυτό σου. Η μοναδική επιτυχημένη σεζόν επί των ημερών σου ανήκει και επίσημα…  στο παρελθόν.
Δεν άντεξες προφανώς το δίκιο όλων όσοι επέμειναν να ανοίξεις την ΠΑΕ σε ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα. Με τη δική σου τακτική τους έκανες να απομακρυνθούν και ολοκληρώνεις το έργο σου αναθέτοντας την προεδρία σε έναν άνθρωπο που καμμία σχέση δεν έχει με τον χώρο του ποδοσφαίρου. Ξεχνάς προφανώς, πως ένα από τα μεγαλύτερα σφάλματα που σου προσάπτουμε τόσα χρόνια είναι οι ανίκανοι συνεργάτες σου και οι πραγματικά σοκαριστικές ιδέες σου. Μερικές από αυτές είχαν θεαματικά αποτελέσματα.
Δεν ξεχνάμε και στις θυμίζουμε:
Προσπάθησες να διαλύσεις τους συνδέσμους,
κατάφερες να κάνεις τον Παναθηναϊκό να παίζει μπροστά σε 3.000 κόσμο,
κατάφερες να κάνει εκκλησία το γήπεδο της Λεωφόρου,
κατάφερες να φέρεις στον Παναθηναϊκό παίκτες από τα αζήτητα.
Αν αυτό ήταν τελικά το όραμα σου, προς στιγμήν απέτυχες, αλλά αποδεικνύεις ότι χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος και συνεχίζεις. Πάλι από την αρχή λοιπόν, αλλά σου υπενθυμίζουμε και πάλι ότι ο αντίπαλος σου είναι πιο δυνατός και πλέον πιο συσπειρωμένος. Καμμία μεταγραφή δεν θα μας κλείσει τα μάτια και καμμία επιτυχία της στιγμής. Είσαι ανίκανος για να είσαι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού και αυτό πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου. Να θυμάσαι επίσης ότι η βλακεία και η ηλιθιότητα πληρώνεται. Και όσο πιο πολύ τις καλλιεργείς τόσο πιο μεγάλο θα είναι το κόστος.
Υ.Γ.  Και για να μην σου μείνει και η απορία για τον τίτλο… Και ΑΣΧΕΤΟΣ και ΒΛΑΞ.
 
 
 
 
Αναδημοσιευση απο  ULTRAS ΑTHENS 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 σχόλια:

  1. ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13...Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!

    ΣΟΧΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΥΡΑ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣ....... ΘΥΡΑ13

    ΑπάντησηΔιαγραφή