Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Βωβοζελα!!




Έγγραφο με το οποίο αποδέχεται να υπογράψει τρεις συμβάσεις με τον Δήμο Αθηναίων σχετικά με το έργο της «διπλής ανάπλασης» υπέβαλε την Τρίτη στον δήμαρχο Αθηναίων Ν.Κακλαμάνη, η εταιρία Μπάμπης Βωβός...


Με τις συμβάσεις αυτές «ξεμπλοκάρει» η υπόθεση του εμπορικού κέντρου στον Βοτανικό και η κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, το έγγραφο αναφέρεται στις εξής συμβάσεις:
1) Σύμβαση παραχώρησης χρήσης 1.800 θέσεων στάθμευσης του εμπορικού κέντρου έναντι χαμηλού οικονομικού αντιτίμου για κάθε οπαδό, το οποίο θα προσδιοριστεί από τα συμβαλλόμενα μέρη. Στη σύμβαση αυτή θα πρέπει επίσης να προβλέπεται συγκεκριμένος αριθμός αθλητικών και μόνο εκδηλώσεων, για τις οποίες θα ισχύει η παραχώρηση αυτή.
2) Μεταβίβαση προς το Δήμο Αθηναίων, άνευ ανταλλάγματος, οριζόντιας ή οριζόντιων ιδιοκτησιών του εμπορικού κέντρου, εμπορικών χρήσεων, συνολικής επιφάνειας 3.000 μ2, προσμετρούμενης στον συντελεστή δόμησης 1,2. 
3) Σύμβαση εργολαβίας (ως δωρεά προς το Δήμο Αθηναίων) για την κατασκευή από την εταιρία, με ίδιες δαπάνες, του Αθλητικού Κέντρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με πλαφόν συνολικής δαπάνης κατασκευής (συμπεριλαμβανομένης κάθε δαπάνης, όπως ΦΠΑ, μισθοί, ΤΣΜΕΔΕ, ΙΚΑ κ.λπ.) που δεν θα υπερβαίνει το ποσό των 13,5 εκατ. ευρώ
 Aντε να δουμε...


Aν αρχισουμε τις επιστολες και για το γηπεδικο την καναμε απο κουπες!!


ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου