Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Πάρτε κεφάλια και τελειώστε τη μεταβίβαση και τη σήψη!




Συντασσομαι απολυτα με το αρθρο
στην κεντρικη σελιδα των G.W.F 
και γιαυτο το αναδημοσιευω και εδω






ΩΣ ΕΔΩ! ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ - και για να ακριβολογούμε, δεν ξέρουμε για ποιους και για πόσους από σας είναι αστείο και παιχνιδάκι, ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ! ΓΑΜΩ ΤΑ ΟΛΑ ΣΑΣ. ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΑΡΚΕΤΑ.... η υπομονή τελείωσε.

Πώς να βάλεις σε τάξη το μυαλό σου; πώς να μιλήσεις ψύχραιμα; Πώς; Η φετινή φάρσα πρέπει να πάρει τέλος. Δεν είναι δυνατόν να μιλήσουμε πάλι για το καλοκαίρι και αυτούς τους 3 καταραμένους μήνες. Τα γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες. Τέτοιο κακό δεν θα έκαναν ούτε γαύροι αν είχαν το τιμόνι της ΠΑΕ. Δεν είναι δυνατόν πάλι να λέμε AKOMA για κλίκες. Το βλέπουν και οι τυφλοί. Πραγματικά. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι σημερινό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ρε γαμώτο στο 3ο λεπτό του αγώνα ο παίκτης του βόλου να κάνει τάκλιν με σκοπό να κόψει στα 2 το πόδι του Λέτο και να μην ορμάνε να τον φάνε οι υπόλοιποι δικοί μας. Δεν μιλάνε μεταξύ τους ρε οι τύποι, τι σκατά γίνεται εκεί μέσα ρε; Και όταν τους πιάνει η κάμερα οι λέξεις που ανταλλάζουν είναι «που την έδωσες; Τι να κάνω εγώ; Fuck off» κτλ. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και σε αυτό το θέμα. Το πανό που ανέβηκε σήμερα από τη Θύρα 13 τα λέει όλα: "ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΜΕΣ' ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ, ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ"! Φαίνεται, όμως, ότι δεν έχετε πιάσει το νόημα αυτών των λόγων, γιατί Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ, Ο ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ! ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ... Το δείξατε στην Τρίπολη, το δείξατε και σήμερα, το δείχνετε σε ΌΛΑ τα παιχνίδια από την αρχή της χρονιάς - και αν μας πειράζει κάτι περισσότερο από τα αποτελέσματα είναι αυτή η έλλειψη πάθους που βγαίνει από κάθε κίνησή σας... Οι εξαιρέσεις, όπως ο τουλάχιστον σωστός επαγγελματίας Μπουμσόνγκ και φυσικά ο ΑΡΧΗΓΟΣ Τζιμπρίλ Σισέ επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Βέβαια, το να μπούμε σε "διάλογο" μαζί σας, δεν έχει νόημα, εδώ ο Νικόλας Πατέρας έρχεται κάθε φορά στην Παιανία στις προπονήσεις και εσείς τον γράφετε κανονικά, επομένως, το μπαλάκι πάει πάλι στη διοίκηση, η οποία πρέπει πολύ απλά ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ - ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ..."ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ (και εκεί αμφιβάλλουμε αν θα ήταν βασικοί...) ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ! ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ - ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ! Κάποιοι δεν έχετε καταλάβει: ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 11 ΣΙΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ σε κάθε αγώνα ή θα σας πάρει ο διάολος. Αν Σισέ είναι μόνο ένας σήμερα, ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΕΚΑ...


ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΪΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, πηγαίνει με τον αυτόματο πιλότο. Ένας Νικόλας Πατέρας υπάρχει και προσπαθεί να κυβερνήσει το καράβι χωρίς "καύσιμα", μόνος και αβοήθητος. Η αβεβαιότητα που υπάρχει και οι διοχετευόμενες από κάθε είδους παπαγαλάκια φήμες ως προς τη μεταβίβαση της ΠΑΕ έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αναρχίας, μια κατάσταση όπου κανένας δεν μπορεί να αποφασίσει σωστά για τίποτα, ούτε για σχεδιασμό της ομάδας ούτε για το μπάτζετ ούτε για το πώς θα στηριχτεί ένας καινούριος προπονητής με προφανή άγνοια του ελληνικού πρωταθλήματος ούτε καν για την υπεραπαραίτητη ενίσχυση της ομάδας το Γενάρη - και το χειρότερο απ' όλα, αυτό το κλίμα αναρχίας και αβεβαιότητας, το οποίο είναι συνέχεια των τραγικών καταστάσεων που δημιούργησε το τρίμηνο της επιστροφής των καταραμένων το περασμένο καλοκαίρι ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, έτσι ώστε ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει, κοιτάει μόνο την πάρτη του ή την κλίκα του και μόνο για την ομάδα δεν ενδιαφέρεται... Άλλωστε, αυτό το πράγμα, μόνο ομάδα δεν λέγεται!


Τέρμα τα χάδια... Μπροστάρης υπάρχει, τον ξέρουμε ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να αλλάξει αυτή η άρρωστη κατάσταση. Ο μπροστάρης λέγεται Νικόλας Πατέρας και αποκαλείται στην πιάτσα "συλλέκτης". Και ήρθε η στιγμή να τον ξαναδούν μπροστά τους όλοι ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ. Καιρός να βοηθηθεί και να προχωρήσει όπως ξέρει. Και όταν λέμε να βοηθηθεί εννοούμε από όλους. Βαθιές τομές χρειάζονται στην ομάδα άμεσα. Το ξέσπασμα του κόσμου ενδεικτικό και πολύ άργησε. Αν δε γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν τώρα, αν δεν ξεκαθαρίσει η Παιανία από πρόσωπα και δεν ξεριζωθούν καταστάσεις και νοοτροπίες η μέρα που ευχόμαστε όλοι να ξημερώσει σύντομα θα είναι καταδικασμένη σε αποτυχία από τα μεσάνυχτα κιόλας. Θέλουμε στο πιάτο ΚΕΦΑΛΙΑ. ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ και όλων των αδιάφορων και προκλητικών λειτουργών αυτής της ομάδας.


Τα ψέματα τελειώσανε. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ. Από τους έξω, όπως αναμενόταν ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. Η πρώτη χρονιά της πολυμετοχικότητας επαναλαμβάνεται.


Όχι, δε χάσαμε σήμερα επειδή ο νέος προπονητής κατέβασε την ομάδα να παίξει φιλικό με την Λεϊσόες (κατάλαβες μήπως σήμερα Ζεσουάλδο που απορούσες, γιατί τέτοια πίεση;) , ούτε επειδή έβαλε τον Ιωαννίδη κεντρικό χαφ. Και με 11 τερματοφύλακες να κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός, ή με 11 αριστερά εξτρέμ τέτοιους αντιπάλους στην έδρα του μπορεί να τους κερδίζει εύκολα όποιος κι αν κάθεται στον πάγκο. Με μια προϋπόθεση όμως, ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ!


ΧΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΉΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ. Και σε αυτό το παιχνιδάκι συμμετέχουν πολλοί. Η σημερινή ξεφτίλα ήρθε με τρόπο προκλητικό και αηδιαστικό.


Ας πάμε στο παρασύνθημα: Γαμιέται η Grant Thornton!!!! ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ. Ποιές γιορτές; ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ.... ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ. Όλοι ξέρουμε τι θα βγάλει ο έλεγχος. Φίδια θα βγάλει. Ανδρέα Βγενόπουλε ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Γι αυτό γίνονται όλα! Για να ξενερώσεις εσύ κι ο Νικόλας. Να ξενερώσετε όλοι και να μη γίνει ποτέ αυτή η μεταβίβαση. Πάρτε την ΠΑΕ και βουλώστε τους τα στόματα. ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΤΩΡΑ και θα την βρούμε την άκρη... Ακολούθως, ανοίξτε τις πόρτες της ΠΑΕ, ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ της και της ΠΑΙΑΝΙΑΣ να ξεφορτωθούν οι καραβιές των ΆΣΧΕΤΩΝ, των ΆΝΙΩΘΩΝ, των ΛΑΜΟΓΙΩΝ και των ΚΟΠΡΩΝ που έχουν μαζευτεί και πλέον είναι πολλοί. Πάρτε κεφάλια που να πάρει η ευχή... ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ.


Και μια σφήνα για τον προπονητή, μιας και θα φορεθεί αρκετά το θέμα τον επόμενο μήνα: Ζεσουάλδο Φερέϊρα, δεν σε ξέρουμε και όπως φαίνεται ούτε εσύ μας ξέρεις, όμως, καιρός είναι να μας μάθεις... Είναι φανερό το ότι με την άφιξή σου η ομάδα δεν έχει δείξει κανένα σημείο βελτίωσης. Δηλαδή, σε οποιαδήποτε άλλη τέτοια περίπτωση, το κράξιμο στον προπονητή θα ήταν ανελέητο, τώρα, όμως, ξέρουμε ότι έχεις παραλάβει καμένη γη... Ωστόσο, είναι καθήκον σου και υποχρέωσή σου να βρεις επιτέλους τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα η ομάδα από τον κάθε αστέρα τρίπολης και γάβρο βόλου και να μη δείχνεις ότι είσαι απλά κάποιος "που κάνει τη δουλειά του", αλλά κάποιος που ΕΜΠΝΕΕΙ - ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ!


Όσο για τον κόσμο, είναι απολύτως κατανοητή η οργή που νοιώθουμε ΟΛΟΙ και η αντίδραση μπροστά στο φαινόμενο που βιώνουμε όλοι από την αρχή της περιόδου ήρθε φυσιολογικά. Οφείλουμε όμως τώρα, να πράξουμε τα δέοντα ώστε κάθε ενέργειά μας να έχει σαν στόχο το ξεπέρασμα αυτής της τραγικής κατάστασης και να βοηθήσουμε η ομάδα να βγει από το λάκκο και όχι να πάει βαθύτερα. Επίσης, θα πρέπει να προσεχτεί η σχέση του κόσμου με τις ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΕ, γιατί προϋπόθεση για κάθε αλλαγή προς το καλύτερο είναι ακριβώς αυτή η μεταβίβαση της ΠΑΕ, αλλιώς...


ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ... 










 

1 σχόλιο:

  1. Ωραια τα λεει το αρθρο, αλλα μετα την οριστικη πλεον αποφαση του Πατερα να παραιτηθει ΤΩΡΑ, τωρα που δεν υπαρχει κανεις για να βοηθησει κ να αναλαβει στη θεση του, να δω τη θα γραψουν ΟΛΟΙ οι Παναθηναικοι, που ορισαμε (κ γω μεσα) κ θεοποιησαμε Βγενο-Πατερα.
    Ημουν 1000% υπερ Πατερα, αλλα αυτη η κινηση ειναι τραγικη. Τη σημαινει παραιτησε; Που αφηνεις την ομαδα;
    Καλα για Βγενο παντα ημουν επιφυλακτικος, μιας κ η ξαφνικη του ενασχοληση με τον ΠΑΟ μου φανηκε υποπτη.
    Αλλα ο Πατερας εχει το μεγαλυτερο μεριδιο της ευθυνης.
    Λεφτα τελος, αγαπη τελος. Αυτο κανουν.
    Αλλα ΔΕΝ παει ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή