Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Επιστημονες!!


Ναι ετσι ακριβως ειναι.φιλοι μου οταν ντρεπεσαι για κατι που κανεις σημαινει οτι εχεις και τσιπα ανθρωπιας επανω σου.αυτοι ολοι λοιπον τι να ντραπουν? ποιον ? αυτον που αγωνιζεται για το 50-50 και μιλαω για αυτον τον χονδρο γονδολιερη. παρτε τις αθλητικες εφημεριδες μια ημερα πριν ο Παναθηναικος αγωνισθει εδω στην Κέρκυρα με το παραρτημα του βλογιοκομμενου ντατόλου και δειτε δηλωση του ΕΠΣΤΑΙΝ εμεις θα παιξουμε για την ομαδα μας και τον Ολυμπιακο.χθές ομως ο Επσταιν εκανε το καθηκον του δινοντας τελεια μπαλια στον Παντελιτς.
Θελω να σταθώ κάπου. Στους επιστημονες φιλαθλους του κωλογαυρου. ορισμενα καθηκια απο αυτα χτυπησαν τον 87αχρονο γεροντα που έτυχε να περναει με την γρια του απο το παλιο λιμανι της Κέρκυρας με αποτελεσμα ο γεροντας να βρισκεται με εγκεφαλική διασειση στο Νοσοκομειο. Λιγα μετρα παρακάτω 10χρονο παιδι κινδυνευει και νοσηλευεται στο νοσοκομειο επισης. Ερχομαι και στον ανηψιο μου με φιλο του που αμεριμνοι επιναν τον καφε τους απεναντι απο τον συνδεσμο της ΑΕΚ στο παλαιο λιμανι της Κερκυρας χωρις να προκαλουν κανενα και κυριολεκτω γιατι του το εχω απαγορευσει ρητα με αποτελεσμα να τους γδυσουν να κλεψουν το διπλωμα οδηγησης του την καρτα αναλήψεως της τραπεζας το κινητο του τηλ και τα χρηματά του. Τα παιδια μεχρι αυτην την ώρα νοσηλευονται. Συλληψεις εγιναν μια απο τον φιλο μου Διοικητη καταστολης βιας και οδηγηθηκε στο αυτοφωρο. Να το κανω τι? θα βγει κανενα αποτελεσμα? θα ήθελα αν καποιος έχει προσβαση σε μερικους ηλιθιους της διοιικησης της ομαδας μας να του πω και να μου απαντησει το μεμονωμενο επεισόδιο στην Καβαλα και στην αλλη ακρη απο το γήπεδο ο Παναθηναικος τιμωρήθηκε. τωρα με το 50-50 του μπουχέσα και χονδρου γονδολιερη θα τιμωρηθει το Πανεπιστήμιο του?
Απαγορευονται οι μετακινησεις φιλαθλων για ποιές ομαδες?
και σε ποιες επιτρέπονται? στο πλαισιο του κτυπαμε ανελεητα μπήκαν τα 10αχρονα παιδια και γεροι ανω των 80. Μπορουν να διευκρινισουν? ανω των 60 ναι ενδιαμεσα οχι καιανω των 80 ανελεητα?

 

 

 Σχολιο 

ενος Φιλαθλου για οτι εγινε στην Κερκυρα

και δεν θα ακουστουν πουθενα!

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου