Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

Πράσινη διαμαρτυρία
Με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ ο εκπρόσωπος του Ενιαίου Φορέα, Θεόδωρος Μαραγκουδάκης,ζήτησε «τουλάχιστον, μία συγγνώμη» από την ΕΡΤ.«Έχουμε παράπονα από τον τρόπο που καλύψατε τον αγώνα και τα σχόλια σας για τις επίμαχες φάσεις. Δεν αναδείξατε το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πήρε μία πανάξια νίκη στο γήπεδο του Ολυμπιακού, η οποία, όμως, απετράπη από τη διαιτησία.
Έχουμε, επίσης, παράπονο γιατί τα επεισόδια και ο προπηλακισμός των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού μεταδόθηκε από μακρινή κάμερα και όχι από κοντά. Σε άλλες περιπτώσεις είμαστε σίγουροι ότι θα δείχνατε από κοντά όλα τα πλάνα», τόνισε αρχικά ο κ. Μαραγκουδάκης και πρόσθεσε:«Πρέπει να ζητήσετε, λοιπόν, τουλάχιστον μία συγγνώμη. Ξέρουμε ότι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα δίνετε χρήματα στον Ολυμπιακό. Είμαστε και εμείς πολίτες και πληρώνουμε την ΕΡΤ και απαιτούμε αντικειμενικότητα. Το ποδόσφαιρο να ξέρετε ότι, πλέον, είναι και κοινωνικό θέμα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Άρα, μη μας κάνετε να βράζουμε περισσότερο».
Την ιδια ωρα και ενω ειχε ξεκινησει η εκπομπη
εβλεπες στα ματια των δημοσιογραφων την αμηχανια..
Οχι μονο λογω του Πρασινου λαου που ηταν απεξω αλλα και λογω οτι δεν υπηρχαν δικαιολογιες για την χτεσινη τραγικα "Τρουμπισια" καλυψη του αγωνα και των σιχαμερων επεισοδειων .
Το γελοιο της υποθεσης

Παιχτηκε διαφημιση της εφημεριδας "Πρασινης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου