Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Eσπασε το Ρεκορ !





26.050 εφτασαν τα διαρκειας και περασαν το περσινο ρεκορ που ειχαν κανει παλι οι οπαδοι μας!
Πολυ καλο αυτο και αναδεικνυει οτι ο κοσμος του Παναθηναικου θελει να βρισκετε κοντα στην ομαδα,να συμπαραστεκετε και σαν 12 παιχτης να βοηθησει με δυναμη της παρουσιας του την πορεια στην κατακτηση του Πρωταθληματος (αρχικα)-Κυπελλου και φυσικα στην Ευρωπαικη πορεια που μονο ο Παναθηναικος σαν γνησιος Πρεσβης μπορει να κανει!!

Ολα καλα και τελεια..και δεν θα ασχοληθω με το κατα ποσα απο αυτα ειναι προσφορες προπαγανδας απο την διοικηση και απο τις Φυλλαδες της.
Τα εχουμε πει και εχουν γραφτει και σε αλλα φιλικα blog  και δεν θα σταθουμε αλλο σε αυτο το θεμα!

Αυτο που πρεπει να δουμε ομως και να δωσουμε βαση ολοι μας ειναι οτι η ομαδα θα  χρειαστει την βοηθεια μας και την στηριξη μας και φετος και πρεπει να την δωσουμε απλοχερα !!

ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ-ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Και οταν βρεχει και χιονιζει και στις λιακαδες!
Και μετα απο ηττες και μετα απο νικες!

Και μην χαιρεστε Κυριοι της Διοικησης!!
Το ρεκορ αυτο οσο και αν προσπαθησετε να το χρησιμοποιησετε για ΔΙΚΟΥΣ σας στοχους δεν θα το καταφερετε ποτε αυτο.
Τουλουμποειδη και "αλλοι" ξερω τι σκεφτεστε και ποσο λαχταρατε να βγαλετε παλι μποχα απεναντι σε καποιους ακομα και σε οπαδους μας  που πιστευουν οτι μια αγορα καρτα διαρκειας σημαινει στηριξη στον Καβουρια.

Ο Παναθηναικος σαν οπαδος ξεχωριζει απο την ιδιαιτερη αγαπη που δειχνει στους παιχτες , για την λατρεια του στο Τριφυλλι και για το οτι δεν ειναι "προβατο"των διοικουντων οπως οι απογονοι!


Ελπιζω και ευχομαι οι 26.050 και παραπανω που τελικα θα εχουν αγορασει να τους βλεπουμε παντα και φετος να στηριξουν σε καθε παιχνιδι την ομαδα μας.










1 σχόλιο:

  1. katarxin 8elw na pw PAOK eimai k mpravo sas pou exete tosa diarkias......ala to 8ema einai oti o PAOK den dinei tosa diarkias pros polish giati den 8a mporei na mpenei kosmos me kanoniko isitirio
    giati h toumpa exei 28.000 8eseis.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή